CONTENT CREATOR/
DESIGNER

Som digital content creator/designer på Bilbo kommer du vara en viktig del i det kreativa teamet. Du är den som visuellt utvecklar satta idéer och koncept. Du har mycket goda kunskaper i Adobe Creative Cloud för att på ett effektivt sätt kunna ta fram produktioner som syns och attraherar olika målgrupper. Det du inte kan har du driv och ambition att lära dig och du håller koll på vad som trendar i olika digitala kanaler.

Hos oss är digitalt material både stilla och rörligt: text, bild, film, animerat och ljud. Du kommer även att jobba med att adaptera globalt digitalt material för nordiska marknader och bör därför vara bekväm med att byta språk på subtitles eller klippa in ny voice.

Dina digitala kanaler är bland annat: webb, e-mail och nyhetsbrev. Facebook, Instagram, Google, LinkedIn och e-Commerce plattformar. Även produktion för TikTok kan bli aktuellt.

Vi vill att du

  • har flera års erfarenhet från arbete med digital design och produktion på reklam-, digital eller inhousebyrå
  • har en stark formkänsla för att skapa digital design som förstärker budskap och lyfter fram det viktiga
  • har god insikt i vilka regler som gäller för annonsering i olika kanaler
  • kan leda produktioner tillsammans med externa partners när det krävs
  • kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
  • har jobbat med UI

Hos oss
Hos oss får du jobba med kunder inom läkemedel, medtech och hälsa. För vi har valt att bara jobba med uppdrag som hjälper människor att må bra. Uppdrag för meningsfulla produkter och tjänster. Vi är den stora byrån i ett mindre och mer flexibelt format, som kombinerar ett agilt och prestigelöst arbetssätt med strategiskt djup och kreativ höjd.

Våra uppdrag ställer höga krav på noggranhet och förmågan att samarbeta och kommunicera för att ta projekten till leverans. Att hjälpas åt, inspireras och lära av varandra för att nå gemensamma mål är självklart. Vi vågar och vill prova på för att utvecklas. Och vi får energi av positiva, prestigelösa och lösningsorienterade kollegor som drivs av att hjälpa kunden att lyckas.

Vi tror på tillsammans. Tillsammans gör vi något fantastiskt. Tillsammans på byrån och tillsammans med kund. Vi tror att goda relationer med tillit och respekt skapar engagemang. Och på att må bra och ha kul på jobbet.

Om tjänsten
Vi behöver dig på heltid. Du hittar oss på Riddarholmen i Stockholm men vi erbjuder också möjligheten att delvis jobba hemifrån.

Ansökan
Maila CV och personligt brev till: tomas@bilbo.se. senast den 20 november men gärna tidigare eftersom vi intervjuar löpande. Har du frågor är du välkommen att maila till Tomas eller ringa på 0708-324000. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!