GRAFISK FORMGIVARE/
ORIGINALARE

Du är en multitalang som är lika knivskarp på grafisk form som tryckoptimerat original. Du tar lika stort ansvar hela vägen med ditt öga för funktionell form och ditt sinne för detaljer. Din form förstärker budskap och lyfter fram det viktiga.

Du kan sätta grunden eller följa guidlines och hittar balansen mellan typografi, färg och bild för att skapa form med ett tydligt mål. Creative Cloud är din verktygslåda och det du inte kan har du driv och ambtion att lära dig. I huvudsak kommer du arbeta med produktioner för tryck men det är ingen nackdel om du även har jobbat med digitala projekt.

Vi vill att du

  • har erfarenhet som grafisk formgivare/originalare på reklam- eller inhousebyrå
  • har full koll på Creative Cloud
  • kan ta projekt från form till tryck och förstår att alla delar i processen är lika viktiga
  • vill utvecklas inom och ser möjligheter i det digitala
  • trivs med att ha mycket att göra

Hos oss
Hos oss får du jobba med kunder inom läkemedel, medtech och hälsa. För vi har valt att bara jobba med uppdrag som hjälper människor att må bra. Uppdrag för meningsfulla produkter och tjänster. Vi är den stora byrån i ett mindre och mer flexibelt format, som kombinerar ett agilt och prestigelöst arbetssätt med strategiskt djup och kreativ höjd.

Våra uppdrag ställer höga krav på noggranhet och förmågan att samarbeta och kommunicera för att ta projekten till leverans. Att hjälpas åt, inspireras och lära av varandra för att nå gemensamma mål är självklart. Vi vågar och vill prova på för att utvecklas. Och vi får energi av positiva, prestigelösa och lösningsorienterade kollegor som drivs av att hjälpa kunden att lyckas.

Vi tror på tillsammans. Tillsammans gör vi något fantastiskt. Tillsammans på byrån och tillsammans med kund. Vi tror att goda relationer med tillit och respekt skapar engagemang. Och på att må bra och ha kul på jobbet.

Om tjänsten
Vi behöver dig på heltid. Du hittar oss på Riddarholmen i Stockholm men vi erbjuder också möjligheten att delvis jobba hemifrån.

Ansökan
Maila CV och personligt brev till: tomas@bilbo.se. senast den 20 november men gärna tidigare eftersom vi intervjuar löpande. Har du frågor är du välkommen att maila till Tomas eller ringa på 0708-324000. Vi ser fram emot att höra ifrån dig