VI STÄRKER VARUMÄRKEN

INOM LÄKEMEDEL OCH HÄLSA

VAD ÄR

KONSTRUKTIV KREATIVITET

Konstruktiv kreativitet får människor att reagera. Och agera. Konstruktiv kreativitet bygger långsiktiga relationer som skapar engagemang och tillit. Konstruktiv kreativitet förflyttar varumärken för att göra dem intressanta och framgångsrika.

Våra kunder vet att vi är enkla att jobba med. Men jobbiga om det behövs. Att vi ser till deras lönsamhet i varje uppdrag. De vet att vi spetsat gedigen kunskap och mod med passion för kommunikativa utmaningar. Att vi är hängivna åt att förändra beteende, bygga lojalitet och stärka positioner. Och att vi alltid gör lite till.

Bygga varumärke

Konstruktiv kreativitet och vårt sätt att arbeta gör ingen skillnad på blodförtunnande medicin eller glögg. Vi jobbar med båda och mycket annat. Har du inte ens fått ut din produkt på marknaden är vi din varumärkesbyrå som sätter strategi och det grafiska uttrycket. Vi bygger storyn och tar fram förpackningsdesign och sen gör vi lanseringen som får butikerna att häpna.

Läkemedelsbyrå

Vi har t.ex. lång erfarenhet av både OTC och Rx med IMA och många år i industrin i ryggen. Oavsett var ditt varumärke befinner sig i näringskedjan kan vi hjälpa dig. Strategiskt bollplank inför en svensk eller nordisk lansering, grafisk profil och kommunikationsplattform, genomtänkt adaption och prickfri produktion eller säljande kampanjer till apotek och DVH. För dig är vi en komplett läkemedelsbyrå.

Säljdrivande kommunikation

Vi är också reklambyrån som gör riktigt säljdrivande kommunikation som får kunden att välja just din produkt i köpögonblicket. Vi baserar det på kunskap om vilka beslutsprocesser och beteenden som styr, hur kunder påverkas av budskap, placering i butik och utseende på hyllan. Dessutom vet vi hur du internt får med KAM och sälj och i butik inköpare och butikspersonal.

Digital kommunikation

Digital närvaro är en hygienfaktor. Social media kan göra underverk. Efter att ha satt en digital strategi gör vi digitala kampanjer och content på t.ex. Facebook, Instagram och Snapchat. Vi är din digitala reklambyrå som driver FB och Insta om du inte hinner med det själv. Digital kommunikation är idag oftast en självklar del i alla kampanjer.

Social media eller event?

Få varumärken klarar sig på att synas på ett ställe. Att krydda en aktivitet med ett event eller gerilla kan t.ex. få viktig förtjänad media. Vi tar till vilka medier och metoder som helst som vi bedömer är det mest relevanta och lönsamma för varumärket. Om det så skulle innebära att drapera en Hötorgsskrapa i gul banlon. Det var ju det där med konstruktiv kreativitet.

Vi är Veeva-certifierade

Vi är certifierade i Approved Email och CLM. Veeva CRM Approved Email gör det möjligt för säljare att upprätthålla en personlig och övertygande dialog med alla kunder. Ett verktyg som används flitigt inom läkemedelsbranschen.

VI ÄR STOLTA ÖVER DESSA

VARUMÄRKEN

OLIKA UPPDRAG, OLIKA TYPER AV

FÖRFLYTTNING

NÅGRA AV OSS SOM

GÖR JOBBET

Elliott Dahlgren Strååt

Eva Fogelström