Enkelt och engagerat med

gedigen kunskap

och konstruktiv kreativitet

Förflyttning med konstruktiv kreativitet

Konstruktiv kreativitet får människor att reagera. Och agera. Konstruktiv kreativitet bygger långsiktiga relationer, som skapar engagemang och tillit. Konstruktiv kreativitet förflyttar varumärken för att göra dem intressanta och framgångsrika.

Våra kunder vet att vi är enkla att jobba med. Men jobbiga om det behövs. Att vi ser till deras lönsamhet i varje uppdrag. De vet att vi spetsat gedigen kunskap och mod med passion för kommunikativa utmaningar. Att vi är hängivna åt att förändra beteende, bygga lojalitet och stärka positioner. Och att vi alltid gör lite till.

 

Läkemedelsbyrå
Konstruktiv kreativitet och vårt sätt att arbeta gör ingen skillnad på blodförtunnande medicin eller glögg. Vi jobbar med båda och mycket annat. Vi har t.ex. lång erfarenhet av både OTC och Rx med IMA och många år i industrin i ryggen. Oavsett var ditt varumärke befinner sig i näringskedjan kan vi hjälpa dig. Strategiskt bollplank inför en svensk eller nordisk lansering, grafisk profil och kommunikationsplattform, genomtänkt adaption och prickfri produktion eller säljande kampanjer till apotek och DVH. För dig är vi en komplett läkemedelsbyrå.

Action marketing
Vi är också reklambyrån som gör riktigt säljdrivande action marketing för dig som har ett varumärke inom FMCG. Action marketing som får kunden att välja just din produkt i köpögonblicket. Vi baserar det på kunskap om vilka beslutsprocesser och beteenden som styr, hur kunder påverkas av budskap, placering i butik och utseende på hyllan. Dessutom vet vi hur du får med KAM, sälj och inköp på tåget.

Bygga varumärke
Har du inte ens fått ut din produkt på marknaden är vi din varumärkesbyrå som sätter strategi och det grafiska uttrycket. Vi bygger storyn och tar fram förpackningsdesign och sen gör vi lanseringen som får butikerna att häpna.

Digital kommunikation
Digital närvaro är en hygienfaktor. Social media kan göra underverk. Efter att ha satt en digital strategi gör vi digitala kampanjer och content på t.ex. Facebook, Instagram och Snapchat. Vi är din digitala reklambyrå som driver FB och Insta om du inte hinner med det själv. Digital kommunikation är idag oftast en självklar del i alla kampanjer.

Social media eller event?
Få varumärken klarar sig på att synas på ett ställe. Att krydda en aktivitet med ett event eller gerilla kan t.ex. få viktig förtjänad media. Vi tar till vilka medier och metoder som helst som vi bedömer är det mest relevanta och lönsamma för varumärket. Om det så skulle innebära att drapera en Hötorgsskrapa i gul banlon. Det var ju det där med konstruktiv kreativitet.

Vi kan väl ses så kan vi berätta mer om oss och du om dig.

Några av oss som

GÖR jobbet

Kristina Eyem

Kristina Eyem  Strategisk projektledare

kristina@bilbo.se

+46 708 32 40 15

Peter Ekholm

Peter Ekholm  Ekonomi/Admin

peter@bilbo.se

+46 8 704 34 70

Gabriella Fritzson

Gabriella Fritzson  Art Director

gabriella@bilbo.se

+46 707 88 04 11